Història

El Club Triatló Atles neix el 2016 al CEM l’Espanya Industrial, gestionat per Atles Esports. A partir d’anar proposant la idea a diferents usuaris de les instal·lacions esportives (nedadors/es, ciclistes i corredors/es) es conforma un grup de gent que comença a participar en diferents dinàmiques internes amb un únic objectiu: motivar-se.

Atles va creure en el projecte i va voler impulsar-lo com a secció esportiva federada, de la mà del mateix cos tècnic de l’entitat. El club es va materialitzar i van començar les activitats específiques destinades a l’usuari-triatleta dedicant-hi recursos, mitjans i promoció al club.

L’any 2017 va ser el primer que vam competir com a club federat. Des d’aleshores portem quatre temporades consecutives amb presència al circuit de lliga de clubs i altres competicions dins i fora del circuit català.

El 2020 i a causa de la pandèmia es decideix no seguir depenent d’Atles Esports i s’incicia una transició cap a la constitució d’un club independent. Volíem seguir sent el que érem, però ara amb més autonomia. Vam iniciar el 2021 amb un club renovat, amb una nova junta, amb uns acords de col·laboració amb Atles  i amb la voluntat de ser continuistes amb allò que feia ja temps que s’havia iniciat.

Valors

Al Club Triatló Atles no posem el focus en la competició sinó en el contingut esportiu, en la gent, en el barri. Per a tots nosaltres l’esport és una forma de viure i de relacionar-se. No concebem altra forma de fer esport si no és entre amics i família, compartint bons moments, patiment mesurat i socialitzant amb tots els components del club.

Som part viva del barri, som veïns i dinamitzem el nostre espai. Al nostre club tots i totes sou benvinguts, encara que no practiqui alguna de les disciplines, encara que no hagi “entrenat” mai ni hagi fet esport federat. La nostra experiència ens diu que el secret està en unir gent amb ganes de fer esport i és al club on troba un equip, motivació, planificació, reptes, amics i amigues.

Els socis del club estan compresos en totes les forquilles d’edat, condicions i diversitat, amb més d’un 50% de dones, fet molt inèdit en els altres clubs que ens envolten.

Posem en valor la companyonia i fem al màxim perquè tots puguem gaudir dels entrenaments conjuntament, independentment de les capacitats i el nivell de cadascú. El nostre és un club popular, on volem reduir al màxim qualsevol barrera d’entrada. Les nostres tarifes són reduïdes comparades amb altres opcions a l’abast. I volem seguir sent-ho, perquè hem decidit ser així, alineats als nostres valors de fons.

Què fem?

NEDAR

Utilitzem les piscines d’Atles Esports per realitzar les nostres sessions de natació, tant del CEM L’Espanya Industrial com del CEM La Bordeta. Amb carrils dedicats per els i les membres del club i entrenaments específics aptes per a tots els nivells.

PEDALAR

Els caps de setmana fem sortides de grup en bicicleta de carretera que son mixtes i aptes per a tots els nivells. Busquem rutes el més variades possibles i accessibles per tal de gaudir del fantàstic entorn que tenim al tocar de la ciutat.

CÓRRER

Formem grups mixtos per sortir a córrer en matins, migdies i vespres. Sempre adequant la part d’entrenament en un circuit circular apte per a tots els nivells. Amb classes presencials amb l’entrenador i consells específics per millorar la tècnica de córrer.

El nostre instagram

© Copyright - Club Triatlo Atles