Instal·lacions

El Club Triatló Atles neix el 2016 al CEM l’Espanya Industrial, gestionat per Atles Esports. Al 2020 ens constituïm com a club independent. En aquesta nova etapa, Atles Esports ens facilita les seves instal·lacions per poder realitzar la pràctica esportiva. Tenim carrils dedicats als i les membres del club i entrenaments específics aptes per a tots els nivells.

Dos centres esportius

CEM L’Espanya Industrial

El CEM Espanya Industrial, amb més de 10.000 m2, és un gran equipament esportiu situat en una de les zones més emblemàtiques de Barcelona, entre els barris de Sants i d’Hostafrancs, amb unes magnífiques vistes sobre el Parc de l’Espanya Industrial.

Aquest centre, que va acollir les proves d’halterofília dels Jocs Olímpics, és un referent dels grans espais multidisciplinars de la ciutat: compta amb una gran sala de fitness equipada amb l’última tecnologia esportiva, una àmplia zona exterior amb dues pistes de pàdel i un espaiós solàrium, sales d’activitats dirigides amb més de 90 sessions setmanals i dues grans piscines per a la natació lliure i els cursos aquàtics que es complementen amb una espectacular zona d’aigües amb hidromassatge, saunes, banys turcs i cabina de gel. I com a espai singular, cal destacar la pista poliesportiva, el cor de la instal·lació.

El centre conjuga a la perfecció una magnífica oferta d’esport, salut i oci liderada per un equip de professionals altament qualificats.

CEM La Bordeta

El CEM la Bordeta, situat al davant de la plaça de la Farga, va obrir portes al 2007. Aquest equipament, situat al cor del barri de la Bordeta, significa un oasi d’esport i benestar enmig de la ciutat de Barcelona.

Al CEM la Bordeta tenim una àmplia programació esportiva i unes instal·lacions que inclouen les últimes tendències del món de l’esport són els elements més destacables d’aquest centre esportiu. L’oferta esportiva es desenvolupa en les diverses sales d’activitats dirigides, amb espais propis per a l’spinning i el pilates. A més, l’àmplia sala de fitness complementa l’entrenament cardiovascular i de tonificació. La piscina i la zona d’aigües, la pista poliesportiva i un gran solàrium són altres elements que donen servei cada dia a més persones, clubs i entitats esportives. I com a espai social, una acollidora cafeteria et dóna la benvinguda a l’entrada del centre.

Descobreix una instal·lació de proximitat que aposta per la qualitat en el servei, l’atenció personalitzada i la innovació.

El nostre instagram


© Copyright - Club Triatlo Atles